Helló Világ!

Üdvözlet a WordPress-ben! Ez az első bejegyzés, amelyet lehet akár módosítani, akár törölni, aztán kezdődhet az írás, a tartalommal történő feltöltés.

Továbbiak a kategóriából

Ajándék az aktuális szám mellé​

Ha most megvásárolod a legújabb Plasztika Esztétika Magazint, akkor rendelésed mellé egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz, amelyet beválthatsz a Szegi Medical Center bármely kezelésére!


Az utalvány értéktől függetlenül a Szegi Medical Center bármely szolgáltatására beváltható. Az utalvány készpénzre nem váltható, a vásárlás értékéből készpénz nem adható vissza. Egy ajándékutalvány egy szolgáltatásra váltható be.

Ne maradj le ajándékról, rendeld meg most a Plasztika Esztétika Magazin legújabb számát!

Ajándék az aktuális és következő szám mellé

Ha most egyidejűleg vásárolod meg a legújabb és a következő, októberi megjelenésű Plasztika Esztétika Magazint, akkor rendelésed mellé egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz, amelyet beválthatsz a Szegi Medical Center bármely kezelésére! Az utalvány értéktől függetlenül a Szegi Medical Center bármely szolgáltatására beváltható. Az utalvány készpénzre nem váltható, a vásárlás értékéből készpénz nem adható vissza. Egy ajándékutalvány egy szolgáltatásra váltható be. Ne maradj le ajándékról, rendeld meg most a Plasztika Esztétika Magazin legújabb számát!

Ajándék az aktuális és korábbi szám mellé

Ha most egyidejűleg vásárolod meg a legújabb és a  korábbi Plasztika Esztétika Magazinokat, akkor rendelésed mellé egy 10.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz, amelyet beválthatsz a Szegi Medical Center bármely kezelésére! Az utalvány értéktől függetlenül a Szegi Medical Center bármely szolgáltatására beváltható. Az utalvány készpénzre nem váltható, a vásárlás értékéből készpénz nem adható vissza. Egy ajándékutalvány egy szolgáltatásra váltható be. Ne maradj le ajándékról, rendeld meg most a Plasztika Esztétika Magazin legújabb számát!